Velkommen til Norges mest engasjerte kursleverandør

gruppebilde4Samfunnet, medier og ikke minst næringslivet, organisasjoner og foreninger har de senere år fått øynene opp for den historiske kunnskapen som ligger i retorikk. Hvis du skal selge noe, for eksempel et produkt, en tjeneste eller en holdning, så hjelper retorikken deg med å skape en klarere struktur og gir deg dessuten et bedre resultat. Hvis du skal i gang med forhandlinger, kan også retorikken hjelpe deg.

Argumentasjonen, som er grunnlaget både innen salg og forhandlinger, får ikke bare en ny bredde, men også en spennende og ny dybde.

Våre kurs i retorikk passer for nær sagt alle som enten leder, selger, informerer eller presenterer. Flere som egentlig har vært på leting etter et kurs i presentasjonsteknikk, ender opp med et kurs i retorikk.

Våre kurs er ikke bare lærerike, interessante og morsomme. De er også krevende. Krevende for deg som deltaker, krevende fordi du blir utfordret til å ta til deg ny kunnskap. Kunnskap som du enten kan bruke eller forkaste.

Hvis du velger å bruke den nye kunnskapen, er det forbundet med en risiko. Risikoen for at du utvikles. Risikoen for at du blir tydeligere. Risikoen for at du blir bedre til å kommunisere, kanskje til og med lykkes i å overbevise andre.

Tør du å prøve? Tør du å ta risikoen?

Tør du å la være?