Bli kvitt taleskrekken

Er du blant dem som kvier seg for å ta ordet i forsamlinger? Plager det deg så mye at det rett og slett står i veien for deg og dine videre muligheter på jobb eller privat?

Gjennom det unike kursett Bli kvitt taleskrekken, vil du få oppfølging og trening i trygge rammer der vi garanterer at du når ditt mål. Du får profesjonell sparring og coaching både før, under og etter kurset, og konkrete verktøy som hjelper deg til å være trygg og tydelig når du tar ordet. Kurset skreddersys til deltakerne.

Noen av elementene vi bruker under kurset er hentet fra NLP.
NLP handler om noe som så fint heter nevrolingvistisk programmering. Kort fortalt er det hvordan vi bruker sanser og språk til å danne mønstre i oss selv. Du kan rett og slett påvirke deg selv til å bli nervøs! Men nettopp fordi du vet hvordan det kjennes, kan den samme energien brukes til å skape forandring også. Begge kurslederne har selv erfart styrken som ligger i mental trening.

Ta kontakt for informasjon om kursdatoer i 2018.

Kursarrangør:

Siri Blindheim gjennom Mestringspilotene AS
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil: 913 65 707